• Folt Bolt

Farzaneh Ghorishi


Farzaneh Ghorishi by Folt Bolt

My name is Farzaneh Ghorishi.

I am a painter and interior designer and I live in Holland.

My themes are nature and flowers.

I paint flowers the way I see them, rich and colourful.

Most of my paintings are oil on canvas (on wood).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Farzaneh Ghorishi, woont en werkt sinds 1982 in Nederland. In haar geboorteland Iran studeerde zij aan de kunstacademie, richting tekenen en schilderen, ballet en muziek. In Nederland vervolgde zij haar opleiding aan de Academie van beeldende Kunst Den Haag richting interieurarchitectuur en studeerde ze architectuur aan de Academie van Bouwkunst Rotterdam. In dienst van vaak toonaangevende bureaus werkte ze jarenlang als interieurarchitect aan een uiteenlopende reeks van kleine en grote opdrachten.

Farzaneh Ghorishi is begin 2010 gestart met haar eigen bureau en richt zich op het ontwerpen van interieurs voor particulieren, utiliteitsbouw, winkels, kantoren en kantoorconcepten, zorginstellingen, ziekenhuizen, meubilair en vaste inrichting. Rechtstreeks voor opdrachtgevers en met tussenkomst van architecten- en interieurbureaus.

Find me here:

website

facebook

#paintings #netherlands

25 views0 comments

Recent Posts

See All